Zamówienia złożone w dniach 07 - 31 grudnia 2017 r. będą zrealizowane po Nowym Roku.
NIE DOTYCZY produktów dostępnych od ręki znajdujących się w kategorii PROMOCJE oraz BONÓW PODARUNKOWYCH.

Życzymy Wesołych Świąt !!!

Wersje językowe
Waluty
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI

 Sklep Internetowy mayabel.pl zapewnia Państwu bezpieczne zakupy. Dokładamy wszelkich starań, aby chronić poufność informacji przekazywanych przez użytkowników, a także zapewnić bezpieczeństwo transakcji. Nigdy nie przekazujemy Państwa danych osobowych innym podmiotom gospodarczym.

Administratorem danych osobowych (w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych; tekst jedn. Dz.U. z 2002 roku, nr 101, poz. 926 z późn. zm.) w odniesieniu do danych osobowych Użytkowników, będących Konsumentami jest firma Paweł Kijaczko z siedzibą w Kuźnicy, ul. mjr Stanisława Bilmina 1. Firma wpisana do Centralnej Ewidencji i Informacji Działalności Gospodarczej (CEIDG) NIP 545-165-80-98 Regon 368789293.

 

  1. Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przesłanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki Konsument wyraził zgodę - na zasadach opisanych w ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2002 Nr 101 poz. 926 ze zm.). W przypadku, gdy Konsument nie poda niezbędnych do realizacji zamówienia danych i nie wyrazi zgody na ich przetwarzanie, zrealizowanie zamówienia nie będzie możliwe.
  2. Administrator zapewnia bezpieczeństwo przekazanych danych oraz realizację uprawnień Użytkowników, wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych. Użytkownik ma prawo dostępu do treści własnych danych osobowych, ich poprawiania lub całkowitego usunięcia swoich danych osobowych. Administrator może odmówić usunięcia danych Użytkownika wyłącznie w przypadkach wskazanych przez obowiązujące przepisy, w szczególności jeżeli Użytkownik nie uregulował wszystkich należności wobec Administratora.
  3. Dane osobowe Użytkowników, przetwarzane są w celu nawiązania, zawarcia, zmiany lub rozwiązania Umowy pomiędzy Usługodawcą i Klientem oraz zrealizowania Umowy sprzedaży.
  4. Dane osobowe Użytkowników mogą być przekazywane podmiotom trzecim tylko za zgodą Użytkownika w przypadkach opisanych w Regulaminie, w szczególności:
    1. w przypadku wyboru sposobu płatności on-line dane klienta są przetwarzane przez administratora systemu płatności w celu przeprowadzenia transakcji,
    2. celem doręczenia przesyłek dane osobowe są udostępniane firmom kurierskim oraz Poczcie Polskiej w celu zaadresowania i doręczenia przesyłki.
  5. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Państwem, a naszym Sklepem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na zapytania.
  6. W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
  7. W przypadku naruszenia Regulaminu naszego Sklepu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.
  8. Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji Moje Konto, możecie Państwo wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji i używane do zalogowania się do systemu. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Danych zbieranych automatycznie nie można zmienić lub usunąć.
  9.  W przypadku subskrypcji newslettera oraz wyrażenia zgody na jego otrzymywanie w procesie rejestracji lub składania zamówienia prosimy wyłącznie o podanie adresu e-mail, na który przesyłane będę informacje handlowe od Administratora. W każdej chwili istnieje możliwość rezygnacji z subskrypcji poprzez kliknięcie w link wypisujący z newslettera bądź poprzez kontakt z Administratorem. Dane podane podczas subskrypcji do newslettera są przetwarzane wyłącznie przez mayabel.pl, nie są udostępniane osobom trzecim.

PLIKI COOKIES

Strona mayabel.pl używa plików cookies. Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:

  1. dostosowania zawartości stron serwisów internetowych do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika serwisu internetowego i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb,
  2. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy serwisu korzystają
    ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości,
  3. utrzymania sesji użytkownika serwisu internetowego (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła,
  4. dostarczania Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.

Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej. Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym Użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

 

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl